ככה תפתחו מוצר בצורה הטובה ביותר

השלב החשוב ביותר בקרב חברות המייצרות מוצרים, בוודאי כשמדובר על מוצרים פיזיים, הוא תהליך הייצור אשר בסופו ניתן לשווק את המוצר לקהל הרחב. אך בשביל להגיע אל השלב הזה, יש לעבור תהליך מאוד ארוך של פיתוח המוצר. אם לא עושים את השלב הזה בצורה נכונה, אזי שלא יהיה ניתן להגיע אל השלב הסופי, או להבדיל, יהיה אפשר להגיע אליו עם תוצאות לא טובות.

כל תהליך ייצור של מוצר, מתחיל בשלב המחקר והפיתוח. שלב זה אמור לתת את הכלים, בעזרתם יהיה ניתן להחליט איך ייראה המוצר, אילו צרכים הוא ישמש, את מי הוא ישמש ועוד. מדובר על דברים שאנחנו חייבים לעבור עליהם, בשביל שאכן נוכל לייצר בסופו של דבר מוצר אטרקטיבי ואיכותי.

איך נפתח מוצר בצורה נכונה

תהליך פיתוח מוצר, מתבצע בשני מסלולים, השלב הראשון הוא במובן מסוים תיאורטי. אנחנו צריכים להחליט איזה מוצר ברצוננו לפתח, לשם מה, עבור מי, והשלב השני הוא מעשי, אז אנחנו צריכים לתכנן כיצד לפתח אותו באופן הנדסי, איך לעצב אותו, ובסופו של דבר גם לייצר אותו.

השלב הראשון ייעשה על ידנו, באמצעות מחקר מקדים. אנחנו נבחן מה בדיוק צריך, איך פיתוח מוצר יכול לעזור לנו או לקהל היעד אליו אנחנו מבקשים לשווק אותו, אנחנו צריכים לבחון מה התוצאות הצפויות בתהליך הפיתוח ולאחר מכן בשלב השימוש במוצר.

השלב השני, ייעשה עם אנשי מקצוע שמתמחים בתחום של פיתוח מוצרים. דוגמא, אנשי מגוז אשר מתמחים בכל מה שקשור להיבט ההנדסי, ההיבט של העיצוב וכן בסופו של דבר בהיבט של הייצור של המוצר. בעזרתם אנחנו נוכל להביא את הרעיון לכדי מעשה, כלומר, כל מה שתכננו על הנייר, נוכל להפוך אותו למציאות.

איך נפתח את המוצר בצורה טובה

בשביל שנוכל לפתח את המוצר שלנו בצורה הטובה ביותר, עלינו לעבוד בשיתוף פעולה מלא עם אנשי מגוז. הצוות של החברה ידע לספק לנו את כל הכלים והאמצעים בשביל שנוכל לפתח את המוצר שלנו באופן מתאים למטרות ולצרכים שלנו. זה נכון לגבי מוצרים אשר אמורים להיות משווקים לקהל מסוים וכן עבור מוצרים שאמורים לשרת אותנו, כעסק.

אנחנו צריכים להציג בפני צוות מגוז את כל התוכניות והרעיונות שלנו, חשוב כמובן שהן יתאימו למה שניתן לעשות, כלומר זה לא יהיה נכון אם אנחנו נחפש לייצר מוצר שאי אפשר באמת לייצר אותו מבחינה הנדסית או מבחינות אחרות.

הצוות של החברה ילמד את התוכניות שלנו, ילמד מה הפעולות שהמוצר אמור לבצע, ובסופו של דבר, הוא יבחן כיצד לתכנן את בניית המוצר מבחינה הנדסית, מבחינת עיצוב וחווית המשתמש, ובסוף התהליך גם את תהליכי הייצור שלו, באופן כזה שיהיה ניתן לחזור עליהם מחד ולהשתמש במוצר באופן אפקטיבי מאידך.